Despre noi ...    

De mai bine de 15 ani, atenţia şi grija pentru aspectul şi gustul produselor ne face mai buni….

Primii angajaţi au fost cofetari recunoscuţi pe Valea Prahovei pentru profesionalismul şi calitatea produselor create de ei, modele de rafinament culinar. Produsele obţinute sunt realizate atât pe baza reţetelor tradiţionale româneşti cât şi pe baza celor internaţionale şi fac deliciul atât clienţilor autohtoni cât şi a turiştilor oraşului Buşteni şi nu numai.

Grija si preocuparea permanentă pentru sănătatea clienţilor şi bunul gust al produselor au făcut ca Laboratorul Cofetăriei Floarea de Colţ să utilizeze numai materii prime naturale şi proaspete, lipsite de orice conservant.

După preparare produsele sunt expuse spre vânzare. La dispoziţia clienţilor stau permanent produse proaspete.
În cazul comenzilor, finalizarea produselor se face cât mai aproape de ora de livrare, astfel încât produsele să fie cât mai proaspete cu putinţă.

Astfel datorită profesionalismului lucrătorilor şi a calităţii produselor realizate în cadrul Laboratorului Cofetăriei Floarea de Colţ, renumele Cofetăriei este recunoscut în zonă nu numai de localnici ci şi de turişti. Mai mult decât atât Floarea de Colţ livrează produse pentru diverse evenimente. (nunţi, botezuri, onomastice, sărbători religioase, evenimente de firmă, etc…)

Localizare :

Spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea laboratorul de cofetărie – patiserie, împreună cu Cofetăria Floarea de Colţ a fost construit în anul 1984, fiind situat la poalele Munţilor Bucegi, sub vârful Caraiman, în imediata apropiere a Telecabinei, ce face legătura între Oraşul Buşteni şi platoul Bucegi.
Locaţia poate reprezenta un bine meritat punct de odihnă pentru turiştii ce coboară din Masivul Bucegi.
În vecinătatea Cofetăriei Floarea de Colţ porneşte cărarea ce duce la Mânăstirea Caraiman, loc de meditaţie şi rugăciune.

Căi de acces:
Din DN1: se urcă pe strada Telecabinei, stradă ce face legătura între DN1 şi Telecabina Buşteni.

Pe această stradă se poate ajunge la:
Platoul Bucegi (Monumentul Eroilor - Crucea de pe Caraiman Babele, Sfinxul)
Telecabina Buşteni
Mânăstirea Caraiman
Cascada Urlătoare

 
 
 

     

SC Floarea de Colt L`92 SRL
Busteni, Str. Telecabinei nr 52,
tel/fax: 0244/322751
contact@cofetarie-busteni.roVizitati :

Copyright © 2007 Cofetaria Floare de Colt, Sinaia. Realizat de Dynamic Mediart.